Bedrijfsprofiel

Een stap verder in techniek door kennis en ervaring

Als elektronicaontwerper en videotechnicus heeft Jurjen van der Velde ervaring opgebouwd bij Fluke en Philips Flat Display Systems. In Antwerpen voltooide hij de studie Hogere Akoestiek en was adviseur en trainer elektro-akoestiek bij Philips CSI en Bosch Security Systems.

Uw vraag is in vakkundige handen.

Klanten van E-Sonic Solutions zijn, Ampco Flashlight, Wesotronic, AVEX, PTH groep, Houben Mediatechniek, Cofely, Bureau Veritas maar ook kerkbesturen en restauratie commissies voor monumenten. E-Sonic Solutions levert akoestische rapportages voor verbouwingen en bij horecageluid.

E-Sonic Solutions is lid van de Audio Engineering Society.

Klein en groot, nationaal en internationaal

  • Wij verrichten metingen en simulaties aan bestaande of nog te installeren audiosystemen. Tevens brengen wij advies uit bij de aanschaf van nieuwe systemen.
  • Wij werken samen met leveranciers van geavanceerde simulatiehulpmiddelen (CATT EASE/AURA) en gerenommeerde meetsystemen (Brüel & Kjaer, NTi-Audio(dealer) en Bedrock-Audio(dealer)).
  • Naast diagnostiek en advisering legt E-Sonic Solutions zich toe op het verzorgen van training. E-Sonic Solutions is docent voor de VEBON opleiding Ontruimingsalarmeringssystemen klasse A, OAS of OAI.
  • Wij brengen onze expertise in bij het opmaken van een bestek, het beoordelen van inschrijvingen, het aanvragen van bouwvergunningen en het begeleiden van installatie en oplevering.
  • Wij voorzien u graag van een gefundeerde second opinon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>